Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

BİRLİK VE BERABERLİK KAHVALTISI
   
 BİRLİK VE BERABERLİK KAHVALTISI

BİRLİK VE BERABERLİK KAHVALTISI
 Yazı Boyutu

 Tarih : 12.10.2015 - 18:11:23 


AK Partililer kahvaltıda birlik ve beraberlik gösterisi yaptı. Fethiye’de AK Parti ilçe teşkilatının verdiği kahvaltılı toplantıda eski ilçe başkanından, gençlik kolları başkanına, teşkilatta görev yapmış partililere kadar herkes birlik ve beraberlik mesajı verdi.


AK Partililer kahvaltıda birlik ve beraberlik gösterisi yaptı. Fethiye’de AK Parti ilçe teşkilatının verdiği kahvaltılı toplantıda eski ilçe başkanından, gençlik kolları başkanına, teşkilatta görev yapmış partililere kadar herkes birlik ve beraberlik mesajı verdi

Orman İşletme Müdürlüğünde verilen kahvaltıda konuşan Muğla Milletvekili ve adayı Hasan Özyer, birlik ve beraberlik mesajı verdi. ‘Ben birinci sıradayım nasıl olsa milletvekili olurum diye düşünmemek’ gerektiğinin altını çizen Özyer: “Daha fazla oy alınca bana yıldız koymayacaklar. Ama siyasette benim bölgeme vereceğiniz destek benim elimiz güçlendirecek” diye konuştu. AK Parti Fethiye İlçe teşkilatının Orman İşletme Müdürlüğünde verdiği kahvaltıya AK Parti Muğla Milletvekili ve adayı Hasan Özyer, Muğla Milletvekili adayı Nihat Öztürk, Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, ilçe teşkilatı üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda ilk olarak konuşan AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan: “Güçlü organizasyonların, birleşimlerin, oluşumların en büyük düşmanı içerisindeki hainlerdir. Ülkemizi içinde bulunduğu ortamda parti büyüklerimin ve teşkilatlarımızın ne kadar katkı vererek çalıştığını biliyoruz. Ülke politikasında maalesef sadece bir kişiye odaklanıp o gitsin de ne olursa olsun, ülke satılsın düşüncesinde olanları da biliyoruz. Ama biz elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız. Partinin menfaatini düşünüp iyi niyetle çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. Toplantıdaki kalabalık ve heyecanlı tablonun bekledikleri tablo olduğunu belirten AK Parti il başkanı İhsan Küreci: “Bu tablo Fethiye’de hayalini kurduğumuz tabloydu. 1 Kasım seçimlerine giderken daha güçlü ve daha dinamik gidiyoruz. Bu seçim dönemi hem kadromuzda hem de ülkemizin 7 Haziran’daki içine düştüğü durumun bir an önce kurtarmak için canla başla çalışıyoruz” dedi.

7 Haziran seçimlerinde Türkiye ve Muğla genelinde istedikleri sonucu alamadıklarına işaret eden Küreci, bunun sebeplerini parti olarak istişare edip hatalarını tespit ettiklerini belirtti. Küreci: “13 yıldır bu ülke için emek emek harcadığımız, emek emek inşa ettiğimiz o kötü günlerden aydınlığa geçirdiğimiz ülkemizin bir anda kaybolmasına gönlümüz razı olmuyor. 1 Kasım’da inşallah daha da güçleneceğimize inanıyorum” diye konuştu. AK Parti Muğla ikinci sıra milletvekili adayı Nihat Öztürk: “Kimse yokken partiye hizmet vermiş partili arkadaşlarımı gördüğüm için çok mutluyum. Herkesin AK Partiye saldırdığı bu günlerde Ak partiye hizmet verenlerin kol kola girmesi bugün çok anlamlı. Ak Parti kurulduğu günde gazete manşetleriyle, köşe yazarlarının yazılarıyla iktidar olmadı. Türkiye’de yaşayan tüm AK Parti sevdalıların desteğiyle iktidar oldu. 1 Kasım’da da partisine, davasına sadık olan Ak Partili vatandaşlarımızın sayesinde iktidar olacak. Bu davaya hizmet etmek için ne çağrıya ne de bahanelere ihtiyacımız var. Gün birlik ve beraberlik günü. Dün dünde kaldı. Ak Parti karşıtlarının beklediği 1 Kasım günü teşkilatlar olarak kol kola girip, çok çalışıp 1 Kasım’ı düğün günü yapalım” dedi. Fethiye’nin parti için ayrı bir yere sahip olduğuna dikkati çekem Öztürk: Fethiye bizim için önemli. Bu partinin Muğla’daki lokomotifi Fethiye’dir. Fethiye’deki dava adamlarının sayısı bana göre bütün ilçelerimizden daha çok. Fethiye’de AK Partinin tek başına iktidar olmasını isteyen herkesin sahaya davet ediyorum. 1 Kasım günü ne Nihat Öztürk’ün ne de Hasan Özyer’in günü. 1 Kasım Ak Partiye inananların, Recep Tayyip Erdoğan davasına inandım, ben bu dava için varım diyenlerin günü. 1 Kasım hesap sorma günü değil, iktidara, zafere yürüme günüdür. AK Parti manşetlerle kurulmadı, manşetlerle de gitmeyecek “dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili ve adayı Hasan Özyer ise: “Kaynakların bol olduğu çok güzel bir coğrafyadayız. Petrolümüz yok ama petrol kadar değerli, denizimiz, güneşimiz, suyumuz var ve dünyayla mücadele edebilecek yetişmiş insan gücümüz var. Ama bir o kadarda düşmanlarımız var. Geçmişte ülkeler ordularıyla işgal edip sömürgeleştiriyordu. Günümüzde kültürleriyle, ekonomileriyle, şirketleriyle işgal edip sömürgeleştiriyorlar. Bunun bedellerini insanlarımız, Ortadoğu ödüyor. Suriye’nin başına gelenlerden devletin ne derece önemli olduğu anlaşılıyor. Suriye, Irak şanslı çünkü oradan gelen mültecileri kabul eden bir Türkiye var. Bizim başımıza aynı şey gelse bizi hiçbir ülke almaz. O yüzden akıllı olmak zorundayız. Aklın hakim olduğu bir yapı kurmak zorundayız” dedi. “Siyaset ülke ve milletin geleceği için yapılır” diyen Özyer: “Türkiye yoluna devam edecekse istikrara, tek başına iktidara ihtiyacı var. Türkiye’de koalisyon kültürü yok. Türkiye koalisyon hükümetleri zamanında siyasi ve ekonomik krizler yaşadı. Türkiye tek başına iktidar döneminde kalkındı. Ama ne olursa olsun tek başına iktidarda olsa yapısal reformları yapmak zorunda. Hukuk reformunu yapmamız gerekiyor. Hangi partiden, siyasi düşünceden, hangi meslekten olursa olsun güven duyduğu bir hukuk sistemi olmazsa hiç birimiz mutlu ve huzurlu olamayız. Ondan sonra ekonomi, siyaset ve diğer  alanlarda reformların yapılması lazım. Artık Türkiye’nin kaybedecek zamanı yok” dedi. 7 Haziran’da milletin AK Partiye bir ikazda bulunduğuna işaret eden Özyer: “Milletimiz 13 senedir seni tek başına iktidar yapıyorum. Biraz kendine çeki düzen ver dedi ve koalisyon kurun dedi. Ama yine sensiz olmaz, sen en büyük partisin, birincisin senin koalisyonla yönetimde olmanı istiyorum dedi. Ancak CHP de MHP de iktidara hazır değiller. İktidar olmak istemiyorlar. İktidar olmak isteyen koalisyona girer, milletin güvenini, teveccühünü kazanır ve iktidara yürür. Bizde muhalefet yapabilmek için kurulmuş partiler” dedi. Ak Parti teşkilatının bir arada olması gerektiğine vurgu yapan Özyer: “Birlik ve beraberliği oluşturmamız lazım. Ben birinci sıradayım nasıl olsa milletvekili olurum diye düşünmemek lazım. Daha fazla oy alınca bana yıldız koymayacaklar. Ama siyasette benim bölgeme vereceğiniz destek benim elimiz güçlendirecek. Bu güç benim şahsıma lazım değil. Sizlere soruyorum. Şimdiye kadar ben hangi ihaleyi aldım devletten? Hangi akrabamı bir yere müdür yaptım? Hangi adamıma, arkadaşıma torpille bir iş yaptım? Hangi partiden olursa olsun yapılan projeleri kabul ettim. Parti ayrımı gözetmedim. Bende seçimlerde btün hemşehirlilerime parti olayını bırakın, ben CHP’nin MHP’nin sahip olduğu hassasiyetlere sahip değil miyim? Hepsine sahibim hiçbir beklentim yok” diye konuştu.




 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Haber Merkezi

 Kategori  GÜNCEL

22587 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 1
 Bugün : 792
 Dün : 723
 Toplam : 1963716
 Ip No : 3.145.186.173
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.